سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 

محبت متقابل مردم و رهبر، عامل ادامه حیات حکومت

چهارشنبه 89 مرداد 13 ساعت 8:22 عصر
شهید مطهری، کتاب جاذبه و دافعه حضرت علی (علیه السلام)

نیروی محبت از نظر اجتماعی نیروی عظیم و مؤثری است . بهترین اجتماعها آن است که با نیروی محبت اداره شود : محبت زعیم و زمامدار به مردم و محبت و ارادت مردم به زعیم و زمامدار . علاقه و محبت زمامدار عامل بزرگی است برای ثبات و ادامه حیات حکومت ، و تا عامل محبت نباشدرهبر نمی تواند و یا بسیار دشوار است که اجتماعی را رهبری کند و مردم را افرادی منضبط و قانونی تربیت کند ولو اینکه عدالت و مساوات را در آن اجتماع برقرار کند . مردم آنگاه قانونی خواهند بود که از زمامدارشان علاقه ببینند و آن علاقه هاست که مردم را به پیروی و اطاعت می کشد .
قرآن خطاب به پیغمبر می کند که ای پیغمبر ! نیروی بزرگی را برای نفوذ در مردم و اداره اجتماع در دست داری : فبما رحمة من الله لنت لهم و لو کنت فظا غلیظ القلب لانفضوا من حولک فاعف عنهم و استغفر لهم و شاورهم فی الامر. " به موجب لطف و رحمت الهی ، تو برایشان نرم دل شدی که اگر تندخوی سختدل بودی از پیرامونت پراکنده می گشتند . پس ، از آنان در گذر و برایشان آمرزش بخواه و در کار با آنان مشورت کن " . در اینجا علت گرایش مردم به پیغمبر اکرم را علاقه و مهری دانسته که نبی اکرم نسبتبه آنان مبذول می داشت . باز دستور می دهد که ببخششان و برایشان استغفار کن و با آنان مشورت نما . اینها همه از آثار محبت و دوستی است ، همچنانکه رفق و حلم و تحمل ، همه از شئون محبت و احسانند
امیرالمؤمنین نیز در فرمان خویش به مالک اشتر آنگاه که او را به زمامداری مصر منصوب می کند درباره رفتار با مردم چنین توصیه می کند : و اشعر قلبک الرحمة للرعیة و المحبة لهم ، و اللطف بهم . . . فاعطهم من عفوک و صفحک مثل الذی تحب ان یعطیک الله من عفوه "
 احساس مهر و محبت به مردم را و ملاطفت با آنها را در دلت بیدار کن از عفو و گذشت به آنان بهره ای بده همچنانکه دوست داری خداوند از عفو و گذشتش تو را بهره مند گرداند " . قلب زمامدار ، بایستی کانون مهر و محبت باشد نسبت به ملت قدرت و زور کافی نیست . با قدرت و زور می توان مردم را گوسفندوار راند ولی نمی توان نیروهای نهفته آنها را بیدار کردو به کار انداخت . نه تنها قدرت و زور کافی نیست ، عدالت هم اگر خشک اجرا شود کافی نیست ، بلکه زمامدار همچون پدری مهربان باید قلبا مردم را دوست بدارد و نسبت به آنان مهر بورزد و هم باید دارای شخصیتی جاذبه دار و ارادت آفرین باشد تا بتواند اراده آنان و همت آنان و نیروهای عظیم انسانی آنان را در پیشبرد هدف مقدس خود به خدمت بگیرد .


نوشته شده توسط : یاسر

نظرات دیگران [ نظر]


فارسی وان برای مرداک یا حاجی کمیل؟

دوشنبه 89 مرداد 4 ساعت 11:41 صبح
برای بعضیا فرقی نمی کنه فارسی وان واسه کی باشه و اهدافش چیه. همین که یه برنامه ای جذاب برای گذران وقت باشه کافیه.فارسی وان
ولی برای بعضیا مهمه که بدونن پشت این شبکه تلویزیونی خوش رنگ و لعاب چه خبره؟ چی شده که اینقدر سریع تو خونه مردم از قشر مذهبی بگیر تا نیمه مذهبی و غیرمذهبی جا باز کرده؟
و اینکه چرا کارشناسان رسانه ای ایران اینقدر در برابر این کانال تلویزیونی دستپاچه شدند و حکم تحریمشو صادر کردند.
فعلا که این شبکه صورتی، چند روزه سیاه شده و موقتا قطعه.
صاحب اصلی این کانال تلویزیونی کیه؟ رابرت مرداک یا حاجی کمیل؟
آیا این احتمال وجود داره که مرداک، غول رسانه ای جهان، بعد از تبلیغات گسترده صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بر ضد فارسی وان و اشاره به ماهیت صهیونیستی اون، با انتساب  این شبکه به «حاجی کمیل» مقداری اذهان عمومی رو مشوش کنه. از اونجا که بیشترین مخاطب این شبکه از کشور ایران هستند و قشر زیادی از اونها هم از صهیونیسم و اسرائیل دل خوشی ندارند، این احتمال تقویت می شه.
یا اینکه تا الان همه اشتباه می کردند و در حقیقت فارسی وان برای حاجی کمیل و گروه رسانه‌ای موبی بوده و شاید بزودی شاهد روابط دوستانه مابین آقای ضرغامی و حاجی کمیل باشیم؟
لینک خبر تکذیب انتساب فارسی وان به مرداک بوسیله کسی که خودش رو صاحب اصلی فارسی وان می دونه



نوشته شده توسط : یاسر

نظرات دیگران [ نظر]



لیست کل یادداشت های این وبلاگ

مرید پیر مغانم
عرفان کفی
رمضان کریم
[عناوین آرشیوشده]